Search This Blog

Tuesday, 12 February 2013

SET C - SET BERPANTANG SHAKLEE

Set C Berpantang Shaklee consists of :
1) Vitalea
2) B complex
3) Vitamin c
4) Zink

pada harga hanya RM100.... bekalan utk 40 hari.

Saya mula makan vits set c ni in my 2nd week lepas bersalin. Tak terlambat walaupun dah lepas 2 minggu.

Alhamdulillah rasa cergas, bertenaga walaupun malam2 berjaga sebab menyusukan anak. Biasa la dlm pantang bayi akan terjaga dan berjaga di waktu malam... & pada waktu siang kadang2 tak tidur jugak.

Bibik balik kampung dia 2nd week tu la sebab dah lama tak balik. Cerita pasal bibik dalam entri lain... khusus tentang dia je.

So bibik tak ada... hubby pun dah habis cuti... berpantang pun takat makan vitamin shaklee & of course bertungku. Tapi kena buat sendiri semua tu.

Alhamdulillah... dengan izin Allah semua berjalan lancar... Baby sihat... mama dia pun sihat. Mama dia boleh buat kerja rumah tanpa rasa letih atau lemah. Hubby & anak2 yang lain yang dah besar pun banyak membantu.

No comments:

Post a Comment